Wie zijn wij

Wie is KijkopGaragedeuren.nl?


KijkopGaragedeuren.nl is een jong bedrijf dat in Januari 2018 is opgezet door Bram Kastelijns. Bram is getrouwd en heeft 2 dochters. Naast een uitzonderlijke interesse in techniek en de wil om "bezig" te zijn is het een leuke en logische stap om zelfstandig aan de gang te gaan. Na het volledig verbouwen van een eigen woning, is vooral het opbouwen een erg leuke bezigheid. Het zien van resultaat is prettig. Nadat er in de eigen garage een nieuwe sectionaal deur is geplaatst is het idee geboren om dit vaker te doen. De zoektocht naar een betrouwbare leverancier is begonnen.

Joran vd Heijden van KijkopGordijnen.nl heeft hiermee geholpen. Inmiddels zijn we leverancier van Sectionaaldeuren, bedrijfsdeuren, rolluiken en screens.

Wat is de werkwijze?


Bij kijkopgaragedeuren.nl kunt u een offerte aanvragen of een adviesgesprek. Hieraan zitten geen kosten en is bij u thuis. Bij u thuis is het mogelijk om meteen de situatie te zien. Of het nu om een garagedeur, screen of roluik gaat. Wel zo handig om te beoordelen wat wel of niet mogelijk is. Na inmeten krijgt u meteen een offerte met de scherpste prijs die niet meer veranderd, dus geen bij komende kosten meer. Hierdoor is de klant tevredenheid erg hoog, u weet inmiddels wat u kunt verwachten. Wacht niet langer en vraag nu meteen een adviesgesprek aan.

Tot snel, vriendelijke groeten,
Bram Kastelijns

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor de juiste keuze bij u thuis.