Rolluiken

Een greep uit onze projecten

Rolluiken van KijkopGaragedeuren

Rolluiken zijn een mooi stukje techniek dat vele voordelen kent. Een rolluik bied zeer hoge bescherming tegen zon, wind, regen en sneeuw. Ook heeft het rolluik een belangrijke rol in het beheren van het binnenklimaat. In de zomer houdt het de warmte tegen en in de winter de kou buiten. Door een rolluik wordt het geluid van buiten tegengehouden dit zorgt voor extra rust en comfort. Bovendien geeft een rolluik een aangenaam gevoel van veiligheid. En is het een inbraakremmende oplossing met vele voordelen. Al onze rolluiken zijn van gevuld aluminium, sterk, isolerend en betrouwbaar.

Opbouw rolluik

Dit is het meest voorkomende model dat op bestaande woningen kan worden gemonteerd en uitermate geschikt voor de Solar motor. Ook wel het rolluik op zonne-energie genoemd. Het rolluik bestaat uit aluminium profielen die gevuld zijn met polyurethaan foam. Dit zorgt voor een geluid en temperatuur isolerende werking en extra stevigheid. Ze kunnen voor ramen en deuren geplaatst worden. En zijn in vele kleuren te verkrijgen. De bediening is handmatig of electrisch.

Flush ingebouwd rolluik

Deze methode word vaak gebruikt bij nieuwbouw.  Het rolluik is weg gewerkt in de gevel.Het is ook mogelijk in bestaande bouw maar hier zijn wel bepaalde maatregelen voor nodig.  De rolluikkast is niet zichtbaar van buiten af en ziet er strak en modern uit.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor de beste keuze bij u thuis.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor één van onze producten.