De oude garagedeur is versleten en zodanig aangetast dat het vervangen van de deur nog de enige oplossing is. Dit is een mogelijkheid om nog meer profijt van de sectionaal deur te hebben. De sectionaaldeur voldoet aan de verwachtingen van de klant, een tevredenklant en een mooi project voor ons.

Project Description

Garagedeur vervangen in een voormalige kippenschuur

Dhr van Dijk belt mij op met de vraag of ik eens kan komen kijken naar de sectionaaldeur. Dhr vraagt zich af of hij de deur moet vervangen.

Voorheen is de schuur als kippenschuur gebruikt, nu er geen kippen meer inzitten heeft de schuur een andere bestemming gekregen.

Buitenzijde van de versleten sectionaaldeur
Garagedeur volledig aangetast door zwavel

Echter is de schade van de kippen erg groot en goed zichtbaar.

Helaas is de deur niet meer te redden gezien alles is aangetast en ingebeten door zwavel van de kippen.


 

 

 

 

En toen?

Samen met Dhr van Dijk zijn wensen besproken. Van de bestaande deur is het ophang systeem erg laag en is het niet goed mogelijk om met sommige voertuigen binnen te rijden. Dit is belangrijk om te weten. Tijdens het inmeten en plaatsen moet er rekening mee gehouden worden. Ook is er de wens om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te krijgen. En de garagedeur moet op afstand open en dicht kunnen. Dit zijn de uitgangspunten voor de nieuwe deur.

Op een bestaande deur elders in de schuur moet ook een motor opkomen omdat die nu handbediend is. Voor een grote garagedeur is een motor altijd prettig. De motor hebben we geplaatst en de sectionaaldeur hebben we vervangen. Een mooi en erg leuk project om te maken en zeg nu zelf…..dit is toch wel erg mooi nu.

Het mooie glaspaneel is hoog geplaatst, wel licht geen inkijk
Het resultaat na het vervangen

 

 

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

 

 

 

Project Details

Date Completed:24-3-2018
Client:van Dijk
Location:Weert
Share